HOTEL RESTAURANT OP DE BEEK

Het gastvrije familie Hotel Restaurant Op De Beek is rustig gelegen onderaan een eigen boomgaard in het Pittoreske dorpje Schin op Geul. Hier kunt u nog genieten van weldadige rust en ruimte, van een welgevulde dis en een sfeervolle accommodatie.

Een schitterend uitzicht, verrassende gerechten, seizoensproducten en een vriendelijke bediening zijn de kernpunten van het restaurant. De keuken is dagelijks geopend. Op vrijdag en zaterdag kunt u kiezen uit de a la carte kaart vanaf 18.00 uur en op de overige dagen wordt een 3 of 4 gangen keuze menu geserveerd. Vegetarisch gerechten zijn geen probleem. Ook dieetwensen kunt u doorgeven.

Bij mooi weer geniet u van een lekkere kop koffie/thee met een stuk Limburgse vlaai of een andere verfrissing op een van mooie terrassen.

Voor een langer verblijf  beschikt het
hotel over comfortabele twee, drie en vierpersoonskamers welk compleet zijn ingericht met een eigen badkamer met douche/bad en toilet, een zitje en schrijftafel, TV, wekkerradio en telefoon.

Tijdens een langer verblijf in Zuid Limburg zijn er genoeg mogelijkheden om op elk moment van de dag iets te ondernemen, ieder seizoen, voor jong en oud. Schin op Geul, een schilderachtig dorp in de Geulvallei, ademt nog een heerlijke rust. Het dorp, met zijn typisch zuidelijke karakter, zijn witte huisjes, zijn Romeinse boerderijen, vele vergezichten en wandelwegen door bossen en velden. En voor de cultuur- en winkelliefhebbers, de steden Maastricht en Aken zijn snel en goed te bereiken.

Eugène & Monique Hounjet en hun team verwelkomen u graag als gast.

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking. Contact
Hotel Restaurant Op De Beek
Hoogbeek 12
6305 BH Schin op Geul

Telefoon: 0434591312
E-mail:
info@opdebeek.nl
Website: www.opdebeek.nl