HOTEL HET JAGERSHOF


Hotel het Jagershof is een bijzonder gastvrij en sfeervol familiehotel in Nunspeet op de Veluwe
waar u nog ontspannend kunt genieten van een stijl- en sfeervolle accommodatie en van een goed gevulde dis.

De bekroning op een heerlijke vakantiedag is een smaakvolle diner. Creatieve kookkunst op basis van zo veel mogelijk seizoen- en marktverse producten, bijzondere Veluwse specialiteiten met heerlijke nagerechten, een vriendelijke bediening en een rustgevend decor zijn kenmerkend voor het restaurant. Smaakvol genieten noemen ze dat...

Natuurlijk bent u ook welkom voor een lunch, een lekkere kop koffie/thee of andere verfrissing met iets lekkers daarbij.

Voor een langer verblijf heeft het
hotel rustgevende en smaakvol ingerichte kamers, voorzien van goede bedden, douche, toilet en televisie.

In het restaurant wordt ’s morgens een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd.

Het ‘buitengebeuren’ is net zo belangrijk als binnen. Het hotel is daarom
volledig omgeven door een grote en fraai aangelegde tuin. Tevens is er een veranda aanwezig waar u alle seizoenen van het jaar kunt genieten. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie of aperitief kunt u even in alle rust relaxen op het royale parkterras na een prachtige wandeling of fietstocht.

Er is een eigen parkeerplaats en overdekte fietsenstalling aanwezig welke tevens is voorzien van oplaadpunten voor elektrische fietsen. Ook is er in het hotel een aparte ruimte voor stalling en opladen van uw scootmobiel.
Fietsen (ook elektrische) zijn bij het hotel te huur. Een enorme keuze aan gratis fietsroutes of een knooppuntenkaart is te verkrijgen bij de receptie.

Het Jagershof is uniek gelegen, rustig, maar toch op slechts 50m. afstand van het gezellige dorpscentrum van Nunspeet en de markante en veelzijdige natuur van de Veluwe ligt als het ware voor de deur. Een grote verscheidenheid aan landschappen, flora en fauna. Rust, ruimte, stuifzand, prachtige bossen, wildsporen, uitgestrekte heidevelden, schaapskuddes maar ook sfeervolle dorpen. Dit alles is te vinden op de schitterende Veluwe! En een waar fiets- en wandelparadijs!

Ervaar het zelf.
Daarom graag tot ziens bij Hotel het Jagershof in Nunspeet.

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie en de actuele tarieven.


Contact
Hotel het Jagershof
Spoorlaan 14
8071 BP Nunspeet


Telefoon: 0341-252393
E-mail:
info@hetjagershof.nl
Website:
www.hetjagershof.nl
Volg  Hotel Het Jagershof ook op
Facebook en Twitter.