RAUWERDA'S VISPLAZA & VISHANDEL

Of u nu op zoek bent naar lekkere verse vis, zeevruchten, een saladeschotel of een heerlijk belegd broodje. Bij Rauwerda’s Visplaza & Vishandel kunt u prima terecht.

In het vernieuwde restaurantgedeelte kunt u onder het genot van een vers bakje koffie, een glaasje fris, een lekker biertje of glaasje wijn rustig genieten van heerlijk vers bereide plates.
Van een lekkerbekje met aardappelschijfjes tot en met wokmenu's bestaande uit heerlijke roerbakvis met rijst of noedels en verse roerbakgroenten.
Gezond en erg lekker!
Voor kinderen is een speciaal menu samengesteld.
Ook is er de gelegenheid om na sluitingstijd te reserveren voor groepen van minimaal 8 personen tot circa 45 personen voor een lopend buffet of à la carte dineren.

Tevens kan voor u een thuisbanket/catering worden verzorgd bestaande uit diverse warme maaltijden, de lekkerste salades uit eigen keuken afgegarneerd met verse producten of hapjesschotels en dat helemaal naar uw wens. In overleg kunnen ook glutenvrije salades worden geleverd.

In het winkelgedeelte kunt u snel een lekker vers harinkje happen, een vers gebakken visje halen, een lekker vers belegd broodje naar keuze of een andere gezonde lekkernij.

Er wordt gebakken in verantwoorde frituurolie welke rijk is aan goede onverzadigde vetzuren die het cholesterolgehalte verlagen, én een laag cholesterolgehalte vermindert het risico op hart- en vaatziekten.

Wij verwelkomen u graag in ons restaurant en winkel.

 

Aanbieding
Korting 10% op vertoon van LKGX voucher.

Contact
Rauwerda's Visplaza & Vishandel
De Kolk 4
9231 CW Surhuisterveen


Telefoon: 0512-364860 of 06-46715213
E-mail:
info@rauwerdasvishandel.nl
Website:
www.rauwerdasvishandel.nl
Volg Rauwerda's Visplaza & Vishandel ook op Facebook en Twitter.