LANDHOTEL DE IJSVOGEL


Midden tussen de landerijen in het Friese merengebied nabij Sint Nicolaasga en het bekende watersportdorp Langweer bevindt zich het kleinschalige Landhotel de IJsvogel met royale kamers en een goede keuken.

De 17 luxe hotelkamers en 4 junior suites bieden
alle comfort die u nodig heeft. Zo beschikken alle kamers/suites over comfortabele bedden, een eigen badkamer met bad en toilet, gratis koffie en thee faciliteiten, een zithoek, TV en gratis WiFi. De Deluxe kamers hebben daarnaast een terras of balkon met een schitterend uizicht over de weilanden en de Junior Suites beschikken tevens over een regendouche en airco.

In de vernieuwde keuken bereiden de chefs, met veel liefde dagverse maaltijden. Seizoensgebonden, gecombineerd met al het moois dat de Friese omgeving te bieden heeft. Pure en eerlijke smaken dat is waar zij van houden.
U kunt in het restaurant terecht voor een vers en gezond ontbijt, een verrassende lunch of een uitgebreid diner.
Strijk neer bij het knisperende haardvuur in de gemoedelijke lounge voor een goed glas wijn en een lekker borrelhapje. 
Ja, eten moet een feestje zijn

Er zijn sportfaciliteiten en ontspanningmogelijkheden zoals een sauna, buitenzwembad en een a
ll weather tennisbaan. De hypermoderne multifunctionele ruimte is geschikt voor verschillende activiteiten als partijen en feesten en de kleine tuinkamer is zeer geschikt voor kleinere gezelschappen.

In de mooie omgeving kunt u eindeloos recreëren, water, bos en karakteristieke dorpjes, allemaal binnen handbereik. Vanuit het hotel kunt u mooie wandelingen maken in het naast gelegen Vegelinbos, prachtige routes fietsen met het uitgebreide fietsroutenetwerk en mooie vaarroutes varen. Pal tegenover het hotel bevind zich Golfclub Sint Nyk. Deze 18-holes golfbaan staat bekend om zijn prachtige banen met veel ruimte en strategisch geplaatste (water)hindernissen.
Ook kunt diverse musea in de regio bezoeken zoals museum Joure welke u een inkijkje geeft in de werkplaat(sen) van oude ambachtslieden, het Fries Scheepvaartmuseum in hartje Sneek of het Jopie Huisman Museum in Workum.

U ziet, een verblijf in Landhotel de IJsvogel is zeker de moeite waard.
Het team verwelkomt u daarom graag als gast.

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.


Contact
Landhotel de IJsvogel
Legemeersterweg 1a
8527 DS Legemeer

Telefoon: 0513-432999
Email:
info@landhoteldeijsvogel.nl
Website: www.landhoteldeijsvogel.nl
Aanvullende informatie: brochure
Volg Landhotel de IJsvogel ook op Facebook en Instagram.