EETCAFÉ de GOUDEN KLOK


Binnen in ons sfeervolle café serveren wij u graag een lekker kopje koffie met appelgebak of Parijse soes. Maar ook voor een goed glas wijn of een koel glas bier zit u bij ons goed. Door de centrale ligging in Holwerd is ons café een uniek start- en rustpunt voor uw wandel-, fiets-, auto-, en wadloop tochten of dagtocht naar de Waddeneilanden Ameland en Schiermonnikoog.

Dat de omgeving van Holwerd uniek is blijkt uit het feit dat zelfs Maxima met Willem Alexander in deze omgeving (oa. het terpdorp Hegebeintum) zijn geweest met haar rondtour om Nederland te “ondekken”.


's Avonds kunt u in het eetcafé genieten van de goede Hollandse keuken.

Onze slager is in 2009 uitgeroepen tot beste slager van Nederland, in november 2010 is tevens zijn gehaktbal tot “BESTE van Nederland” bekroond !


Wanneer dus u in de buurt bent of op doorreis, zeker het omrijden en een stop waard. Het Eetcafé bevindt zich slechts op 3 km afstand van waar de

boot naar Ameland vertrekt en aankomt.
 
Ook buiten op het terras serveren wij u graag uw kopje koffie, thee, glas wijn of koel glas bier.
En natuurlijk is ook een klein hapje of diner op het terras mogelijk.

’s Avonds is het café een gezellige bruine kroeg. Hier kunt u terecht voor een drankje, een praatje, een kaartje leggen, darten of sjoelen.
Tevens kunt u gebruik maken van draadloos internet.

Aanbieding
Soep van de week - Beste bal gehakt van Nederland (met frietjes, sla en warme groente) - IJs met slagroom - samen voor € 16,00 op vertoon van LKGX voucher.
 
Contact
Eetcafé De Gouden Klok
Foarstrjitte 6
9151 HE Holwerd

Telefoon: 0519-561552
E-mail: info@degoudenklok.nl
Website: www.degoudenklok.nl