HOTEL & BRASSERIE ‘OM DE NOORD’

Onze sfeervolle Brasserie, waar plek is voor ongeveer 60 gasten binnen en 50 terrasplaatsen, ligt midden in het dorp aan de Langestreek om de Noord, hoek Badweg. De bus stopt nagenoeg voor de deur, de fietsverhuurder zit om de hoek. Alles binnen handbereik. De Brasserie is de hele dag geopend. U kunt er beginnen met een à la carte ontbijt en de dag eindigen met een afzakkertje bij de haard of een lekker biertje aan de bar. In de zomer kunt u heerlijk buiten dineren op het terras of in de sfeervolle tuin onder de kersenboom.

 

De Chef werkt met dagverse producten en zoveel mogelijk met duurzame producten. Iedere dag is er een zogenaamde 'catch of the day', want de visafslag van Lauwersoog is heel dichtbij. Niet alleen onze dagverse "ingevaren" vis krijgt de aandacht, maar ook onze tournedos is van superieure kwaliteit. De keukenbrigade staat dagelijks voor u klaar om dit alles te bereiden van een gezond ontbijt, heerlijke hapjes tot een uitgebreid diner. Heeft u bijzondere wensen of verlangens of heeft u met een groep iets te vieren? Geeft u het even van tevoren aan en wij maken graag voor u een passend aanbod.

 

De Brasserie is aangesloten bij Fryslan Culinair. Een samenwerkingsverband van 13 gerenommeerde restaurants in Friesland.

 

In de zomer is er op het terras voldoende verkoeling door de zilte Noordzee wind. Een flesje goed gekoelde MIP rosé met voortreffelijke hapjes zullen dit aangename gevoel versterken.

 

Boven de Brasserie bevinden zich enkele sfeervolle goed geoutilleerde hotelkamers, zonder overbodige luxe maar wel met een persoonlijke twist, welke  uw verblijf op Schiermonnikoog nog aangenamer maken. U hoeft tijdens het verblijf bij ons nergens meer aan te denken. Wij ontzorgen en leggen u in de watten. Gratis WiFi is uiteraard aanwezig.

 

Het hotel is het gehele jaar open want alle seizoenen hebben immers iets speciaals. Nationaal Park Schiermonnikoog is in alle seizoenen mooi en uniek en wordt geprezen om zijn rust, die onder andere in stand wordt gehouden doordat bezoekers hun auto op de vaste wal moeten achterlaten.

 

Gastheerschap en service staan voorop bij Hotel & Brasserie ‘Om de Noord’.
Kom het ervaren, wij staan voor u klaar!

Etty van der Veer, Ger van Langen & medewerkers.

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik hier voor meer informatie.


Contact

Hotel & Brasserie ‘Om de Noord’
Langestreek 68
Schiermonnikoog  

Telefoon: 0519-700200
E-mail: 
info@hotelomdenoord.nl
Website:
www.hotelomdenoord.nl
Volg Hotel & Brasserie ‘Om de Noord’ ook op Facebook en Twitter.


Sfeer impressie Hotel Brasserie.