b&b MINICAMPING ZEROFIELD

Gedurende seizoen 2020 is de b&b MINICAMPING gesloten!
Vanaf seizoen 2021 zijn gasten weer van harte welkom.


b&b Minicamping Zerofield is een kleinschalig, duurzaam, agrarisch en ecologisch bedrijf dat zich bezig houdt met innoviteit en zelfvoorzienendheid. Het is 4 ha. groot. Er is een biodiverse houtwal, ook voor stookhout van onze houtkachels. Het is mooi gelegen in het Kempische coulissenlandschap.


Bij b&b Minicamping Zerofield geniet U met uw tent, camper, caravan, eigen Ger, een van onze drie huur-Ger (zelfcatering) of in de
b&b van agrarische rust. Met uw kampeermiddel staat u op ruime, ronde campingvelden, met maximaal vijf anderen. Op de 5 caravanplaatsen is water en electra aansluiting 4A. Voor tenten hebben wij altijd een plekje. Om de campingveldjes vormen jonge bomen met struiken natuurlijke bosjes.
U heeft uitzicht op onze houtwal, graslanden en het aangrenzende bosgebied met heide, vennen en zandverstuivingen.
's Avonds kunt u genieten van een gezellig kampvuur in de vuurschaal op de bergjesweide.

Zerofield is wifi-luw. U huurt eventueel een USB powerline voor uw labtop.
Het moderne gastensanitair met gratis warme douches en een (af)wasruimte met warm water, is op ongeveer 50 meter afstand van uw standplaats.


Wanneer u wilt, verzorgen wij een biologisch, vegetarisch ontbijt.
Desgewenst kunt u een lunchpakket samenstellen, of door ons laten maken. Ook behoort een avondeten tot de mogelijkheden.


Zoekt u een uitdaging op fietsgebied, of bent u nieuwsgierig?


Wij verhuren 2wieler- en 3wieler ligfietsen en ook een driewieler tandem. Bij huren voor een dag, leren wij u gratis ligfietsen. U kunt er dan zeker van zijn dat u veilig op weg kunt.


Kijk voor onze actuele activiteiten op:
agenda


In 5 minuten wandelen van de camping bent u in natuurgebieden met vennen, zandverstuivingen, bossen, vogelreservaten, wandel- en (lig)fietsroutes. De natuurlijke zwemvijver met strand, enkele speeltoestellen en terras is op 10 minuten fietsafstand van Zerofield.


Het dorp Hooge Mierde is een van de 7 zaligheden; een mooie route voert u door de 7 omliggende dorpen. Kunst en cultuur vindt u volop in de omgeving.


B&B minicamping Zerofield ligt in het kerkdorpje Hooge Mierde op 10 minuten afstand van de Belgische grens. Het ligt tussen Tilburg (20km), Eindhoven (35km) en Turnhout (20) km.  


Aanbieding

Bij boeking van twee of meer nachten geven wij u graag een
gratis rondleiding op het terrein, de moestuin en de gebouwen.


Heeft u bepaalde wensen, een groep of een feestje of wilt u een kadobon? Laat het ons weten. Wij denken graag met u mee.


Contact

B&B minicamping Zerofield
Marianne Witmer en Wim van den Assum
Hoogstraat 14 A
5095 AB Hooge Mierde


Telefoon: 013-5430530 / 06-41195285
Email:
Zerofield@zerofield.nl
Website: www.zerofield.nl/minicamping
Klik hier voor de laatste nieuwsbrief.


Sfeer impressie camping en B&B.