CAMPING de ZEELANDSCHE HOF

De boerderijcamping bij De Zeelandsche Hof is vrij nieuw en ligt in het natuurgebied de Geldersepoort aan de rand van de Ooijpolder, tussen Nijmegen en Kleef.
Landschappelijk aantrekkelijk voor iedereen die rust en ruimte zoekt. Vergezichten, wandel- en fietsroutes zijn ruim voorhanden.

Naast de camping kunt u ook gebruik maken van ons terras en indien u wenst kunt u een heerlijk ontbijt/lunch van streekproducten bestellen in de sfeervolle kamers van onze 19e eeuwse boerderij.

Wat biedt onze camping? Voldoende en goede sanitaire voorzieningen, Ruime plaatsen, Gratis parkeergelegenheid, Sport- en speelweide. Sanitaire voorzieningen voor gasten met een rolstoel.

Tevens zijn een aantal trekkershutten aanwezig welke geschikt zijn voor 2 volwassenen en 2 kleine kinderen. Alle hutten zijn volledig ingericht. Zelf meenemen: slaapzak/handdoek, welke u ook bij ons kunt huren. Sanitair en gebruik van koelkast centraal in ons campinggebouw “’t Schuurtje”. De trekkershutten kunnen ook als B&B gebruikt worden (voor meer informatie B&B klik
hier).

Gratis WiFi is beschikbaar.

De Zeelandsche Hof is onderdeel van natuurgebied de Gelderse Poort en is tevens gelegen aan het Pieterpad. In de omgeving zijn ook diverse imposante historische punten. Fietsen huren is bij collega's in de omgeving mogelijk.

De camping is geopend van april tot oktober. Huisdieren zijn niet toegestaan.


Aanbieding
Bij aankomst ontvangt u een
speciaal streeksapje!

Contact
Zeelandsche Hof
Molenstraat 4
6566 JC Millingen aan de Rijn

Telefoon: 0481-433742 / 06-12650056
E-mail:
info@zeelandschehof.nl
Website:
www.zeelandschehof.nl
Volg de Zeelandsche Hof ook op
Facebook.