CAMPING de STERNHOF


Op de Sternhof vindt u vier ruime en comfortabele zit/slaapkamers. Deze zijn gesitueerd in de voormalige melk- en kalverstallen. Alle kamers zijn huiselijk ingericht met comfortabele bedden en een tafel met stoelen.

Iedere kamer heeft een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Verder beschikken de kamers over televisie, vloerverwarming en een gratis WiFi aansluiting. De bedden zijn opgemaakt en ook handdoeken met washandjes zijn aanwezig.

Als gast heeft u toegang tot een grote tuin op het westen, waar u heerlijk kunt zitten.
In iedere kamer kunnen, indien gewenst, maximaal 3 bijzetbedden geplaatst worden.

In de centrale huiskamer kunt u fijn zitten. U kunt er spelletjes doen, neuzen in de kast met een ruim assortiment aan boeken of onderuit zakken op de bank voor een goed gesprek.
Ook is er een ruime complete keuken met twee fornuizen, een koelkast en uitgebreid keukengerei voor algemeen gebruik.

Na een heerlijke nacht kunt u in de eetzaal komen ontbijten vanaf
7.00 uur. Lekkere v
ers gebakken broodjes, biologisch dynamisch
bruin brood  met o.a. zelfgemaakte jam, kaas uit de buurt zo ook een eitje en vers sap. Daarbij altijd verse koffie of thee met een kaarsje aan en de krant…  Wat een gezond begin van een dag in veelzijdig Flevoland!
Geen tijd of heel vroeg/laat op? Zelf uw ontbijt verzorgen kan natuurlijk ook in de keuken.

De Sternhof heeft ook een kleinschalige plattelandscamping die bestaat uit kampeervelden: een veld met oprij stroken, en een veld met speeltoestellen en zandbak. Alles omzoomd door bomen en struiken. De plaatsen zijn ruim en heel verschillend. De meeste plaatsen hebben een eigen elektriciteitsaansluiting (6 Ampère). Ook zijn enkele verharde plaatsen aanwezig voor campers.

Een leuke eenvoudige camping waar men elkaar groet, helpt indien nodig en rekening houdt met elkaar. Ook de eigenaars zijn betrokken en behulpzaam.

Op de camping is minimale verlichting aangebracht om een ieder te laten genieten van de prachtige sterrenhemel boven de Sternhof en de dieren niet te storen in hun nachtrust.
Denk dus aan een zaklantaarn!

Tijdens uw verblijft zult u zich zeker niet vervelen. Zowel in de directe omgeving als in de regio is genoeg te beleven en te bekijken. Van cultuur tot avontuur! Zo ligt het historische centrum van Harderwijk slecht op 6,5 kilometer afstand van onze locatie verwijdert.

Aanbieding

Gratis een rondje over het blote voetenpad en per persoon een kop soep met een snee brood (graag bij de boeking aangeven) en tijdens de wintermaanden wanneer het blote voetenpad gesloten is een gratis fles biologische wijn of sap.


Contact

De Sternhof
Recreatieboerderij met zorg
Sternweg 14
3898 LJ Zeewolde

Telefoon: 0320 288222 / 06-10476665
E-mail:
info@sternhof.nl
Website:
www.sternhof.nl
Volg de Sternhof ook op
Facebook.


Sfeer impressie Camping en omgeving.