CAMPING COOGHERVELD

 

Camping Coogherveld is een mooie en gezellige familiecamping met in totaal 94 stacaravans en chalets, waarvan 26 verhuur accommodaties. De stacaravans zijn geschikt voor 5 personen en de chalets zijn geschikt voor 4 of 5 personen. 
Alle accommodaties zijn compleet en comfortabel ingericht en rookvrij. Honden zijn het hele seizoen welkom, een aantal chalets en stacaravans zijn huisdier vrij. Wij verhuren aan gezinnen en families.
Parkeergelegenheid is aanwezig direct naast de accommodatie.

Er is een terrein met o.a. volleybalveld, tafeltennis, leuke speeltoestellen en een zandbak, dus voldoende mogelijkheden voor buitenactiviteiten.

In alle accommodaties heeft u gratis toegang tot het WiFi netwerk. Bij de receptie kunt u terecht voor fietsenverhuur, kranten, broodjes bestellen en munten met wasmiddel voor de wasserette.

Camping Coogherveld is een goede uitvalbasis voor uw vakantie. Rustig aan de rand van een groot bosgebied en vlakbij Nationaal Park Duinen van Texel. Het strand is 1km van de camping, met een wandelboulevard tussen de strandpaviljoens 19,5 en 20

Het centrum van de badplaats De Koog is 250 meter van Coogherveld. In het dorp zijn veel gezellige restaurants en cafés, leuke winkeltjes en twee grote supermarkten. De Koog ligt centraal op Texel, van hieruit kunt u op de fiets het hele eiland verkennen of een mooie wandeling maken. Met ruim 120 km fietspad, diverse wandelpaden en een keur aan sport- en spel activiteiten komen sportievelingen zeker aan hun trekken op Texel. Maar ook de rustzoeker is hier op zijn plaats. De uitgestrekte zandstranden van bijna 30 kilometer zijn het hele jaar door populair. De Texelse schapen, de unieke vogelgebieden en de zeehonden maken het aanbod compleet.

 

Kortom, tijdens uw verblijf op camping Coogherveld kunt u genieten van het prachtige eiland Texel!

 

Tevens verhuren wij een groepsverblijf, Zwaluwhof.
 
Aanbieding 
Van april tot juni  of van september eind oktober bij een periode van drie weken aaneengesloten huren, 25% korting op de huurprijs.


Contact
Camping Coogherveld
Steffen en Marjon
Kamperfoelieweg 7
1796 MT De Koog Texel

 

Telefoon: 0222-317728
Contactpagina:
klik hier.
Website:
www.coogherveld-texel.nl
Volg Camping Coogherveld ook op Facebook.Sfeer impressie camping.