B&B DE BIESLANDSE HEERLIJKHEID

In de luwte van de Randstad, midden in het groen. Er op uit met z’n tweeën, als een groep vrienden of met de hele familie? B&B De Bieslandse Heerlijkheid heeft ruimte voor 2 tot 24 personen. Jong en/of oud. Wij verzorgen u graag een prettig verblijf. Dát is onze passie!

De Bieslandse Heerlijkheid is een prachtige, verbouwde boerderij. Overal in de gebouwen is de historie zichtbaar die terug gaat tot 1860. Bijvoorbeeld in de originele balkstructuren, welke u nog terug ziet in de kamers. Moderniseren is met oog voor detail en met historisch besef gedaan. Zo beleeft u de echte sfeer van weleer met alle comfort van nu.


U overnacht in één van onze vier stoere, rustieke kamers. De fraaie kamers zijn gesitueerd in de schuur en in de hoeve. De vier kamers bevinden zich op de eerste verdieping. Alle kamers hebben comfortabele bedden, een eigen badkamer met douche en toilet en een eigen opgang. Ook faciliteiten om koffie- en thee te zetten en een goed gevulde koelkast staan tot uw beschikking. Een extra bed kan op verzoek op de kamer worden bijgeplaatst.

Het ontbijt komt ter tafel in de gezamenlijke ruimte op de begane grond. In een authentieke sfeer geniet u van kwaliteitsproducten van het boerenland. Ontbijten is een feest.

 

De Bieslandse Heerlijkheid heeft meerdere terrassen, waar u ongestoord een drankje kunt nuttigen en/of een dutje kunt doen. Om het genieten compleet te maken is er bovendien een bloementuin met een prachtig tuinhuis. De ideale plek om onthaasten.


Ook hebben wij op ons erf één vrijstaand luxe vakantiehuis en drie sfeervolle appartementen. U kunt deze voor een langweekend, midweek of hele week huren op basis van zelfverzorging.

Onze locatie is geschikt voor groepen vanaf 10 tot maximaal 22 personen.
Wij verwelkomen graag groepen en grote families waarbij het vooral gaat om het samen zijn.

Uit respect voor onze buren en de omgeving is onze locatie is niet geschikt voor feesten met harde muziek.


Op nog geen kwartier fietsen van het Centrum Delft, waant u zich in een compleet andere wereld. De markt in Delft geldt als een van de mooiste pleinen van Nederland, met zijn 17e eeuwse geveltjes. Ook de steden Rotterdam en Den Haag zijn goed bereikbaar. Wandelen, fietsen of iets cultureels doen. Onze prachtig verscholen landelijke B&B midden in het groen biedt u een fantastisch uitgangspunt voor een ontspannen een aangenaam verblijf.

Ron en Arja Langeveld heten u daarom graag van harte welkom b
ij De Bieslandse Heerlijkheid!


Aanbieding
Bij een reservering van 2 nachten krijgt u een Delft stadsgids incl. stadskaart wandelroutes en verhalen over de historie van Delft van ons
cadeau ter waarde van € 15,00.


Contact
De Bieslandse Heerlijkheid

Klein Delfgauw 61
2616 LC Delft

Telefoon: 015-3107126 / 06-12853722
E-mail:
info@bieslandseheerlijkheid.nl

Website:  www.bieslandseheerlijkheid.nl

Volg De Bieslandse Heerlijkheid ook op Facebook.


Sfeer impressie B&B.