B&B ‘DE OUWEBEER’

In een oase van rust en ruimte ligt ranch ‘De Ouwebeer’. Alles ademt hier de landelijke (western) sfeer van gastvrijheid, avontuur en ontspanning. Een wereld om in thuis te komen. De aanwezige huisdieren versterken dat gevoel. Op de ranch wordt u warm ontvangen door de vriendelijke eigenaar en zijn vrouw.

 

Aan de ene kant van de B&B De Ouwebeer is een boerderij met 60 koeien en aan de andere kant een natuurreservaat (de Eendekooi) en een gezellige theetuin. Aan de overkant van de rivier de Lek ligt het wereldberoemde Kinderdijk bekend om zijn vele molens. Het perceel waar de B&B ligt is totaal 12000 vierkante meter groot en is direct aan de rivier de Lek gelegen.

 

Het terrein en de accommodaties zijn volledig in western stijl. Dit is het echte buitenleven op een comfortabele manier. Elk jaargetijde een paradijs voor kinderen, levensgenieters, paardenmensen, motorrijders, bootmensen en rustzoekers. Eigenlijk voor iedereen dus.

Verspreid over het ruime terrein zijn 7 kamers, een appartement en een vakantiewoning. In alle accommodaties vind u veel hout en authentieke details. Bijzonder sfeervol en nostalgisch. Ook bieden we de gasten graag comfort en luxe. De bedden zijn van zeer goede kwaliteit en de interieurs zijn stijlvol en comfortabel. Haarföhn, badjassen, beddengoed, handdoeken, shampoo/conditioner zijn inclusief. Op elke kamer staat een waterkoker zodat u onbeperkt koffie en thee kunt drinken.

Het ontbijt is zeer luxe en divers en kan op verzoek in het Huisje en de Saloon voor u klaargezet worden of geserveerd worden in de woonkeuken van de grote boerderij.

 

Op het terrein is een grote zes persoons buitenjacuzzi met muziekinstallatie. Er zijn meerdere buitenhaarden, een gasbarbecue, een tuin met trampoline, een vijver, een oude waterput en een 25x50 buitenbak met aansluitend het weiland van 5000 vierkante meter. In de stal kunt u tafeltennissen en darten. In de voormalige paardenbak kan badminton en jeu de boules worden gespeeld. Ook staat er een kinderklimtoestel. Tevens is er een tandem fiets en een gewone fiets welke gratis gebruikt kunnen worden.

 

Op het hele terrein is er gratis WIFI aanwezig. Huisdieren zijn in overleg toegestaan.

De ranch is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, eigen vervoer en zelfs met de boot. Een passantenplek in de haven (Het Balkengat) op 2 km afstand is zo geregeld.

Parkeren van uw auto/trailer, fiets of motorfiets doet u bij ons op het beveiligde afgeschermde terrein. 

In overleg is bijna alles mogelijk want het belangrijkste voor ons is dat u zich als gast thuis voelt!

B&B De Ouwebeer ontvangt bij voorkeur graag gasten voor meerdere dagen/nachten.

 

Aanbieding
Korting 15% op boekingsprijs.

Contact
B&B De Ouwebeer

Schuwacht 242
2941EK Lekkerkerk

Telefoon: 06-15881155
mail: lorence@ouwebeer.nl of klik
hier.
website:
www.bedandbreakfastdeouwebeer.nl
Volg B&B De Ouwebeer ook op Facebook.


Sfeer impressie B&B.