HOTEL WEMELDINGE


Hotel Wemeldinge ligt in het pittoreske dorpje Wemeldinge aan de Oosterschelde. Wemeldinge is een klein dorpje in Zeeland, gelegen op Zuid-Beveland. Het wordt ook wel de parel aan de Oosterschelde genoemd.

Het hotel bevindt zich in het beschermd dorpsgezicht van Wemeldinge. Het gastvrije kleinschalige drie sterrenhotel wordt gekenmerkt door een persoonlijk accent. De nette tweepersoonskamers zijn praktisch ingericht met comfortabele bedden, eigen badkamer, TV en gratis WiFi. De kamers zijn verschillend ingericht met een Zeeuws thema. Zo zijn er o.a. een Zeeuws meisje-, een bolus- , een oester-  en natuurlijk ook een mosselkamer. Verder vindt u in het hele hotel veel Zeeuwse accenten. Hotel Wemeldinge leent zich ook uitstekend als groepsaccommodatie. Tevens zijn faciliteiten voor mindervaliden aanwezig.


In het restaurant van het hotel geniet u dagelijks van een ontbijt, lunch of diner met seizoensgebonden producten uit Zeeland.

Het hotel beschikt tevens over een bar, lift, terras en tuin.
Uw fiets kunt u veilig stallen in de binnenberging van het hotel. Daarnaast heeft het hotel faciliteiten voor duikers die de wonderschone onderwaterwereld van de Oosterschelde willen ontdekken.

Op loopafstand (ca. 300 m) ligt het centrum van Wemeldinge waar veel karakteristieke Zeeuwse kenmerken bewaard zijn gebleven. Zoals de historische Dorpsstraat, de prachtige molens, de vele mooie boerderijen in de omgeving en de appel- en peren boomgaarden. Het is een dorp dat haar eigen karakter heeft weten te behouden en geen massaal toerisme kent. De Oosterschelde en het strand zijn eveneens op loopafstand vanaf het hotel.

De gezellige historische winkelstad Goes, Kapelle, Yerseke liggen op fietsafstand. Ook het Nationaal Park de Oosterschelde welke bekend staat om zijn unieke flora en fauna en gigantische zeekering zijn een bezoek waard. Wemeldinge ligt ook zeer gunstig ten opzichte van de steden Bergen op Zoom, Vlissingen, Middelburg en Antwerpen. Zelfs  Brugge en Gent zijn, via de Westerschelde tunnel, eenvoudig te bereiken. Geen wonder dus dat Hotel Wemeldinge door de gasten zeer gewaardeerd wordt als aantrekkelijke plek voor een wat langer verblijf.


Esther, Marc, Barry van Opstal & alle medewerkers van Hotel Wemeldinge hopen u daarom graag als gast te mogen verwelkomen.

Klik hier voor meer informatie en een sfeer impressie.