HOTEL CHALETS GRASDUINEN

Park & Suite Grasduinen is een leuke naam voor wat het is: een suite op een park.
Je eigen huisje op een park, maar ook met opgemaakte bedden, handdoeken en een vers ontbijt.

Chalet de Luxe met Sauna is geschikt voor 2 tot 4 personen. Het ruime chalet heeft twee slaapkamers beiden voorzien van televisie en een eigen badkamer. In uw slaapkamer heeft u een openslaande deur naar uw terras. Wat is er nu mooier dan 's morgens wakker worden met zicht op de konijnen die rondspringen in de tuin.
De badkamer beschikt over een douche, wastafel en toilet.
De woonkamer met open keuken geeft u door de grote raampartij het echte binnen/buiten gevoel.
In het kookeiland zijn alle apparaten geplaatst die uw verblijf veraangenamen. Zoals vaatwasser, oven, koelkast, kookplaat.
De vier openslaande deuren betrekken uw terras bij uw living. Op het terras staan een heerlijke loungeset en ligbedden tot uw beschikking. Voor het ultieme ontspannen kunt u gebruik maken van de inpandige sauna die zowel traditioneel als infrarood te gebruiken is.
Kortom laat u verrassen en geniet, door de aparte indeling en styling van Chalet de Luxe.


Park & Suite Grasduinen park ligt op een steenworp afstand van het Veersemeer en de Noordzee, in hartje Walcheren aan de rand van het dorpje Serooskerke en is omringd door “duintjes”. Er bevindt zich o.a. een visvijver en een zwemvijver met een aangelegd strandje. Daarnaast is pas een nieuwe brasserie “de Olmen”  geopend met een prima kaart en zonnig terras om de inwendige mens heerlijk te laten verwennen. 

Het park ligt  in het midden van de bijzondere plekjes op het eiland Walcheren. Binnen 15 minuten op de fiets, sta je in het historische Veere, het monumentale Middelburg of de gezellige badplaats Domburg. Over fietsen gesproken, een van de eigenaren van deze hotelchalet is voormalig wielrenner Jos Schipper die diverse wielertochten organiseert. Tijdens deze tochten geeft hij verschillende tips en deelt anekdotes over de wielersport. Elk jaargetijde een leuke ervaring voor de sportievelingen.


We heten u graag van harte welkom op Walcheren om te genieten van actief, cultureel of 
ontspannende uitstapjes.

Parkeerplaats en gratis WiFi zijn aanwezig.

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking. 

 

Contact

Grasduinen op Walcheren

Gapingseweg 5
4353 JB Serooskerke

Telefoon: 06-52438804

E-mail: info@grasduinenopwalcheren.nl
Website:
www.grasduinenopwalcheren.nl


Sfeer impressie Chalets.