B&B DE LIJSTERHOF

De persoonlijke benadering en verzorging van de gasten staat in mijn huis voorop. Dit in combinatie met een warme en sfeervolle inrichting waarin ik hoop dat u zich net zo thuis voelt als ikzelf.
De inrichting van de B&B is in de stijl van het huis aangevuld met de luxe en het comfort van de huidige tijd. De authentieke accenten zijn bewaard gebleven wat een karakteristieke en sfeervolle uitstraling geeft.

In De Lijsterhof worden u ruime charme-kamers aangeboden die allen zijn voorzien van een eigen douche, toilet en wastafel. De kamers beschikken verder over een ruime zit- slaapgelegenheid met televisie en koelkast. Tevens heeft u op uw kamer de faciliteiten voor het zetten van een kopje koffie of thee. Gratis WiFi is aanwezig.


's Morgens wordt het ontbijt in de salon aan tafel geserveerd.  Er is een ruime keuze van zoete en hartige lekkernijen. En natuurlijk denk ik ook aan uw dagelijkse portie vitaminen.


In de salon vindt u ook een bibliotheek met boeken in diverse talen. Er zijn romantische, spannende en culturele boeken te vinden. Een spelletje spelen of een film uitzoeken en kijken op uw kamer is ook  mogelijk in De Lijsterhof. In de salon is geen televisie aanwezig wat een bewuste keuze is zodat de rust hier gewaarborgd blijft. ’s Avonds bent u er natuurlijk altijd welkom om er bij de openhaard heerlijk te ontspannen.


Mijn huis is uitermate geschikt voor mensen die rust en ruimte zoeken. Vanuit de salon heeft u een prachtig uitzicht naar het balkon waar u heerlijk kunt loungen of op één van de ligbedden lekker kunt wegdromen in de zon. Bij mooi weer kunt u op het balkon ook heerlijk genieten van de avondzon.

 

Kortom De Lijsterhof is zeker een bezoek waard.


Bed & Breakfast De Lijsterhof is gelegen in het centrum van Domburg. Het strand, de winkels en de vele soorten restaurants met hun terrassen waar het 's avonds heerlijk genieten is liggen allen op loopafstand. Eenmaal binnen in de meer dan 100 jaar oude “De Lijsterhof” treft u een oase van rust aan.


Ik verwelkom graag gasten die een bijzondere en ontspannende sfeer zoeken. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan en ook mag in de charme-kamers niet worden gerookt. Wij zijn een adults only accommodatie.

Daar waar Zeeuwse nuchterheid samenkomt met de gemoedelijkheid van vervlogen tijden, daar hoop ik u dan ook als gast te mogen verwelkomen. Tot spoedig in De Lijsterhof!


Aanbieding
Binnenkort meer informatie!


Contact

B&B De Lijsterhof
Weststraat 11A en 11B
4357 BL Domburg

 

Telefoon: 0118-581684
E-mail:
info@tekust.com
Website: www.delijsterhof.nl

 

Sfeer impressie B&B.