B&B DE DORSVLOER


In hartje Domburg hebben wij onze Adults Only Bed & Breakfast. Deze luxe B&B, voorzien van alle gemakken die men zich kan wensen, is op de begane grond waardoor het zeer geschikt is voor gasten die het niet prettig vinden om trappen te lopen.


In een oud boerderijtje waar in de voormalige schuur luxe kamers met eigen badkamer zijn gecreëerd, bieden wij u luxe ten top aan. De kamers beschikken over een afgesloten badkamer met toilet, LCD televisie, Bleurayspeler, koelkastje, Senseo apparaat , waterkoker, zitje en openslaande deuren naar uw terras .

Op een subtiele manier zijn details van de voormalige schuur in ere gehouden. Op een gedeelte van de vroegere deel is een knus en gezellig hoekje waar men zich even kan terugtrekken met een heerlijk boek. In de voormalige “schuur” bestaat de mogelijkheid om heerlijk te loungen. Met de openslaande deuren naar de zonnige terrassen hoort u 's morgens de vogels fluiten en is het echt genieten. In de tuin staat voor u een heerlijke loungeset klaar waar het ultieme genieten kan beginnen.


Er is een tuin en een bibliotheek voor onze gasten.
Parkeergelegenheid, een fietsenstalling met de mogelijkheid om E-bikes te kunnen opladen en gratis WiFi zijn aanwezig.


De Dorsvloer ligt aan de rand van Domburg en op slechts 550 meter van het strand.  Met de auto bent u in 5 minuten bij de Domburgsche Golfclub. Het centrum van Middelburg bevindt zich op 20 minuten rijden. B&B De Dorsvloer ligt op 35 minuten rijden van Veere.


Wij heten u graag welkom.


Aanbieding
Binnenkort meer informatie!


Contact

B&B De Dorsvloer
Singel 26
4357 BW Domburg


Telefoon: 0118-581684
E-mail:
info@tekust.com
Website:
www.dedorsvloer.nlSfeer impressie B&B.