ZO TEXELS

Oorspronkelijk, eigenzinnig en
authentiek!

Zo Texels biedt onvergetelijke eilandervaringen voor benieuwde mensen in het oorspronkelijke Texelse decor, aangeboden door eigenzinnige, authentieke Texelaars.

Ben u benieuwd? Dan regelen wij de rest! Op Texel wonen namelijk vooral eigenzinnige mensen die trots zijn op hun eiland. Ze praten er niet alleen graag over, ze laten het ook graag aan u zien. En dan niet alleen de mooie plekken uit de VVV folder. Zo Texels gaat vooral over de plekjes, de verhalen, de belevenissen die daar niet in staan. Zodat u thuiskomt met een prachtig verhaal, na een onvergetelijke eilandervaring.

Goed gastheerschap tref u op Texel op heel veel plekken aan. Toch zijn er wel verschillen. U kunt u voorstellen dat goed gastheerschap in een kleinschalige appartementenboerderij of bed & breakfast er anders uitziet dan bij een grotere camping of bungalowpark.

Het één is niet beter dan het andere, maar wel anders. Persoonlijke aandacht van de eigenaren, de tijd om een kop koffie of een Texels biertje of likeurtje met u te drinken en met u mee te denken om van uw verblijf een unieke ervaring
te maken. Dat is Zo Texels . En daarom kan Zo Texels ook alleen worden aangeboden door kleine, lokale bungalowverhuurders,
boerencampings en bed & breakfast.

Een aantal accommodaties zijn ook geschikt voor mindervaliden. Deze staan vermeld onder de rubriek

Zorg & Welzijn.

Tot Zo Texels: te gast bij echte Texelaars!

Aanbieding:
Iets origineels Texels.

Contact
Zo Texels
Emmalaan 66
1791 AV, Den Burg

Fax: 0222 - 310054
Telefoon: 0222 - 314741
E-mail:
info@texel.net
Website:
www.zotexels.nl

Klik hier voor meer informatie en om te kijken wie de deelnemers zijn van Zo Texels .
Volg Zo Texels ook op
Facebook.


Kijk hieronder voor de deelnemers.