GROEPSVERBLIJF ZWALUWHOF TEXEL

 

Op loopafstand van het gezellige centrum van De Koog en het strand, gelegen in een bosrijke en rustige omgeving, vindt u het recent gerenoveerde groepsverblijf Zwaluwhof Texel.

Zwaluwhof heeft een eigen terrein van één hectare. Op het grote recreatie terrein zijn tuintafels met stoelen aanwezig, een BBQ en een pingpongtafel. Op het grasveld staan voetbalgoaltjes, volleybalnet en korfbalpalen. Er is dus voldoende ruimte voor diverse -buiten- activiteiten.

 

De accommodatie bestaat uit verschillende gebouwen en is geschikt voor maximaal 46 personen en u bent de enige aanwezige groep. Kussenslopen, onderlaken en slaapzaken dienen zelf te worden meegenomen en zijn verplicht om te gebruiken. Wilt u graag lakenpakketten huren, dan kan dat. Een eenpersoons pakket kost € 6,95 en bestaat uit een onderlaken, kussensloop en dekbedovertrek. Graag minstens twee weken voor aankomst bestellen.

 

In de sfeervolle Texelse Schapenboet is een compleet ingerichte keuken met alle benodigdheden voor zelfverzorging. Geen zin om te koken of voor het ontbijt te zorgen? U kunt ’s ochtend verse broodjes laten bezorgen of door een cateringbedrijf een heerlijke lunch en/of maaltijd laten verzorgen.

Gratis WiFi is aanwezig in de Schapenboet en op het terras. Honden zijn niet toegestaan.

Na aankomst op Texel met de Teso boot is het 40 minuten fietsen naar Zwaluwhof. Het is mogelijk fietsen te reserveren om vanaf de boot naar De Koog te fietsen, de bagage wordt dan naar het groepsverblijf gebracht.

Of het nou gaat om een familiereünie of een uitstapje met vrienden, neem contact op voor de mogelijkheden. We staan voor u klaar!

Texel biedt vele mogelijkheden op het gebied van recreatie, natuur en cultuur. Texel wordt niet voor niets ‘Nederland in het klein’ genoemd. Met 7 dorpjes die qua sfeer en cultuur sterk verschillen en een landschap met strand, duinen, bos- en polder is Texel bij uitstek geschikt voor een afwisselende vakantie.

Met ruim 120 km fietspad, diverse wandelpaden en een keur aan sport- en spel activiteiten komen sportievelingen zeker aan hun trekken op Texel. Maar ook de rustzoeker is hier op zijn plaats. De uitgestrekte zandstranden van bijna 30 kilometer zijn het hele jaar door populair. De Texelse schapen, de unieke vogelgebieden en de zeehonden maken het aanbod compleet.

 

Tevens verhuren wij al heel wat jaren stacaravans en chalets op een familiecamping in De Koog, camping Coogherveld.

Graag tot ziens bij groepsverblijf Zwaluwhof op Texel.
Steffen en Marjon

 

Aanbieding
Vanaf 25 fietsen: normaal remnaaf fietsen
2 dagen € 9,00 per fiets i.p.v. € 15,00 per fiets.
Eventueel mogelijk vanaf aankomst met de boot op Texel, bagage wordt dan naar het groepsverblijf gebracht.

Contact
Groepsverblijf Zwaluwhof
Mienterglop 39
1796 MR De Koog - Texel

Telefoon: 0222-317728
Contactpagina:
klik hier. 
Website: www.zwaluwhoftexel.nl

Volg Groepsverblijf Zwaluwhof ook op Facebook.


Sfeer impressie groepsverblijf.


Beperkt aanwezig.