de VLINDERTUIN AMELAND

 

De appartementen en vakantiehuizen van de Vlindertuin zijn gelegen aan een rustig hofje nabij het centrum van het dorp Nes op het eiland Ameland. Er is een ruime binnentuin met zitjes voor gemeenschappelijk gebruik waar u heerlijk kunt genieten van een goed boek of lekker kunt relaxen. Het bos, het Wad, het strand en recreatiegebied de Vleijen zijn vlakbij. Er dus is volop vertier voor iedereen. Wanneer u met de auto komt dan is er parkeergelegenheid op korte afstand van de accommodatie.

U kunt bij de Vlindertuin op Ameland verschillende studio's en appartementen huren van 2 tot 5 personen. Alle vakantiewoningen zijn voorzien van goede bedden, eigen keuken, gezellige comfortabele zithoeken en, eigen badkamers waarvan de meesten met bad en balkon of terras gelegen aan de binnentuin. Eén van de appartementen is geschikt voor mindervaliden. Ook voor groepen, familiefeesten of een reünie zijn de vakantieverblijven uitermate geschikt.

 

Bed- en badlinnen zijn aanwezig in de appartementen, deze hoeft u dus niet mee te nemen!

 

Nieuw bij de Vlindertuin is 'De Vlinder' een woonhuis met plaats voor 16 personen, met een groot eigen terras en tuin, ideaal voor familie uitjes!!

 

Ook uw hond is bij de Vlindertuin van harte welkom. Veel van de appartementen zijn hond vriendelijk!
 

Met de boot vaart u in slechts 45 minuten naar een van de mooiste Waddeneilanden. Ameland heeft u als gast zeer veel te bieden. Zo kunt u genieten van wandelingen langs de uitgestrekte stranden grenzend aan de Noordzee, een rondvaart met De Robbenboot m.s. Ameland, van een fietstocht langs de waddendijk of door de duinen. Geniet van de duinlandschappen of moerasgebieden.
Bezoek de dorpen op Ameland en proef de rijke historie en de Amelander cultuur. Pak tijdens uw fietstocht een van de gezellige terrasjes en geniet van de rust en de atmosfeer van de eilander dorpen.
En bent u volledig uitgerust? Beklim dan eens de trappen van de vuurtoren van Hollum en geniet van het geweldige uitzicht, of wees getuige van de tewaterlating van de paardenreddingboot, een uniek schouwspel wat u tijdens uw verblijf eigenlijk niet mag missen.

Vier uw vakantie op Ameland!

 

Aanbieding
Bij verblijf midweek (maandag t/m vrijdag
4 nachten 3 betalen en bij verblijf 7 nachten 6 betalen.

Contact

 

Appartementen  de Vlindertuin
Familie Mosterman

Hans Jochemstraat 3
9163 JJ Nes

Telefoon: 0519-720550
E-mail:
info@vlindertuinameland.nl
Website: http://vlindertuin-ameland.nl/

Volg Appartementen de Vlindertuin ook op Facebook.


Sfeer impressie accommodatie.