HOTEL RESTAURANT TANTE SIEN

Hotel Restaurant Tante Sien in Vasse is gehuisvest in een typisch Twents pand aan de rand van het dorpje. Hier kunt u nog volop genieten van rust, lekker fietsen en wandelen in de bosrijke omgeving. Sinds 1881 is Tante Sien een begrip in Twente en omstreken. De oorspronkelijke boerentapperij is in 130 jaar uitgegroeid tot een leuk en gezellig familiehotel voor jong en oud.

Het hotel beschikt over 15 tweepersoons en 1 éénpersoonskamer. De heerlijke gastenkamers zijn allen voorzien van moderne faciliteiten als gratis WiFi, telefoon, televisie, douche, toilet. Enkele kamers hebben tevens een balkon. Tante Sien beschikt ook over een vakantiehuisje voor
4 personen.

 

Natuurlijk is er de mogelijkheid om in het hotel restaurant heerlijk en uitgebreid te ontbijten, lunchen en/of te dineren. Alles wordt ambachtelijk en met veel liefde bereid. Genieten van goed eten in een gezellige en ongedwongen sfeer!

 

In het geheel vernieuwde Grand Café annex Bistro kunt u na een lange wandeling of fietstocht heerlijk bijkomen en genieten van een cappuccino met huisgemaakt gebak of een echte, ouderwetse pannenkoek van Tante Sien welke onovertroffen is. Of kunt u genieten van een heerlijke lunch op het terras of ontspannen met een goed glas wijn bij de open haard.

Bij Hotel Restaurant Tante Sien is het écht thuiskomen!

Uw hond en paard zijn ook welkom. Tante Sien heeft een paardenstal inclusief hooi en stro.

Gratis pakeer gelegenheid is aanwezig en komt u op de (motor)fiets dan kunt deze stallen achter slot & grendel. Tevens zijn fiets oplaadpunten aanwezig. Fiets- en wandelroutes zijn in het hotel kosteloos beschikbaar.

 

Hotel Tante Sien is een perfecte uitvalsbasis voor een heerlijk weekendje weg of er even voor een paar dagen tussenuit in Twente, met een groep of lekker met z'n tweetjes. Direct vanuit het hotel starten de mooiste fiets- en wandelroutes, die u langs prachtige natuur, pittoreske dorpjes, historische steden en vele andere bezienswaardigheden leiden. 


Wouter en Petra Lagerwaard en Oscar Damen heten u van harte welkom.

 
Klik hier voor meer informatie en een sfeer impressie.