B&B JONKERSHOEVE


Welkom bij Bed & Breakfast Jonkershoeve, dé plaats waar u heerlijk tot rust kunt komen in een groene landelijke omgeving. In onze recentelijk gerestaureerde boerenhoeve met bijgebouwen proeft u nog de sfeer van vroeger maar geniet u van alle luxe van deze tijd. 
Vanuit de tuin kijkt u over weilanden en bos waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen en paardrijden.

Mocht u het wat rustiger aan willen doen dan kunt u  lekker zonnen en genieten in onze mooie bloementuin met grote vijver of in onze boomgaard. Zitjes en ligbedden zijn aanwezig. 's Avonds kunt u op ons overdekte terras bij een lekker haardvuur genieten van een mooie zonsondergang.

De B&B kamers zijn gezellig en comfortabel ingericht en beschikken over eigen douche en toilet. Ook hebben alle kamers een eigen ingang. N
a een goede en verkwikkende nachtrust kunt u de volgende morgen aanschuiven voor een heerlijk ontbijt in onze ontbijtruimte. Gratis WiFi is aanwezig.

De accommodatie is ook geschikt voor bijvoorbeeld een groep vrienden of familie (tot 14 personen).

In Deurne en omgeving is het goed toeven. Genieten van de natuur die rondom aanwezig is. Lekker een terrasje pakken of culinair genieten in een van de vele eetgelegenheden. Er zijn veel bezienswaardigheden, een winkelcentrum, musea, zwembad, wandel- en fietsroutes. Ook kunt u lekker gaan winkelen in grote steden als Venlo en Eindhoven.  

Wij ontvangen u graag als gast bij Bed & Breakfast Jonkershoeve!

Aanbieding: 
Vanaf 3 overnachtingen 10% korting op u verblijf.

Contact
B&B Jonkershoeve
Loon 51
5757 AB Liessel - Deurne

Telefoon: 06-23021627
E-mail:
info.jonkershoeve@gmail.com
Website: 
https://www.bijkaat.nl


Sfeer impressie B&B.