HOTEL BOURTANGE

Het gezellige en gastvrije Westerwoldse familiehotel staat in het landelijke buitengebied van de bekende Vesting Bourtange. Gasten waarderen de rustige ligging tussen heel veel groen, de informele sfeer, de fijne bedden en de lieflijke ambiance van het hotel.
Via het tuinpad welke door de mooie grote -wandel- tuin loopt komt u aan de achterzijde van het hotel waar zich de hoofdingang bevind.

De hotelkamers zijn ingericht met comfortabele boxspring bedden, een ruime badkamer met douche en toilet, raamhorren, gratis WiFi en kabel TV. In de 2 persoonskamers heeft u een keuze tussen enkele bedden of een kingsize dubbelbed (graag per telefoon reserveren).
Er zijn 6 kamers op de begane grond welke goed bereikbaar voor gasten die wat slechter ter been zijn en 7 kamers op de 1ste etage.

Omdat een goed ontbijt belangrijk is worden verse en meest  biologische producten gebruikt waarbij tevens wordt gedacht aan de alternatieve en anders bewuste eters. Ook kunt u een lunchpakket bestellen.

Hotel Bourtange leent zich ook uitstekend als groepsaccommodatie (yogastudio) voor familie en/of vriendenclub. Indien gewenst kan het ontbijt en de schoonmaak worden verzorgd. Voor gezelschappen kan tevens een heerlijk diner bereid worden.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en er is een aparte  ruimte om uw fiets te stallen met oplaadmogelijkheden voor E-bikes.

De omgeving is ideaal voor wandelaars en fietsers. U zult verrast door de rijke historie van de omgeving, de verscheidenheid die de natuur en het landschap bieden en de vele regionale activiteiten.

Anky en Aart Baan heten u daarom graag van harte welkom in Hotel Bourtange.

Klik hier voor meer informatie en een sfeer impressie.