VEENHUIZEN SOUND VISION

Veenhuizen Sound Vision in Ureterp is een begrip in Noord-Nederland. Vanaf het begin hebben wij ons als familiebedrijf gespecialiseerd in audio en video waar u blij van wordt. Ons doel is al sinds jaar en dag om onze klanten het beste beeld en geluid te leveren, met veel toegevoegde waarde en voor een betaalbare prijs.


Naast de televisies en audio van Loewe hebben wij ook een groot aanbod andere -A- merken. Dit varieert van Cyrus, Exposure en Audiovector tot Yamaha en LG. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Daardoor hebben wij een grote klantenkring opgebouwd in Friesland, Groningen,  Drenthe en zelfs daarbuiten, soms al meerdere generaties.


Vanaf 1985 is Veenhuizen Sound Vision officieel en gecertificeerd Loewe Partner. Wij zijn één van de weinige partners in Noord-Nederland die vrijwel
het gehele assortiment van Loewe in onze winkel hebben. Hierdoor kunt u o.a. de hele lijn televisies met -OLED- techniek
zien en beleven. Adembenemend mooi! Daarnaast kunt u ook de Loewe Audio Design lijn in onze showroom horen en voelen. Samen met u inventariseren wij uw wensen en behoeften en krijgt u van ons eerlijk en persoonlijk advies.

 

Aanbieding
Extra korting van € 50,00 op Loewe aanbiedingen. Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens. (legitimatie LKGX voucher)

Contact
Veenhuizen Sound Vision
Weibuorren 86
9247 BC Ureterp

Telefoon: 0512-301484
E-mail:
bram@veenhuizen.tv
Website:
www.veenhuizen.tv


Veenhuizen Sound Vision is leverancier van o.a.: