SMART CHALETBOUW BV

Bent u op zoek naar een recreatiechalet of een mantelzorgchalet
Kom dan eens langs bij Smart Chaletbouw, want bij Smart Chaletbouw hanteert men geen basismodel of ook wel gezegd een standaardmodel. Bij Smart Chaletbouw is alles mogelijk, een recht model, een L- model of een dubbelchalet met verdieping. De mogelijkheden zijn groot en ook de buitenkant van uw chalet is naar keuze af te werken.

De chalets worden op maat gebouwd naar de wensen van de klant, waarbij niets te gek is. Natuurlijk is het van belang wat de mogelijkheden op uw (toekomstig) perceel of chaletpark zijn, maar voor alle opties en wensen biedt Smart Chaletbouw de juiste en hoogwaardige oplossing.

Bij Smart Chaletbouw wordt uitsluitend gewerkt met de meest duurzame en milieubewuste materialen. Denk bijvoorbeeld aan volkern kunststof, wat voor extra isolatie zorgt. Volkern kunststof is ook dankzij zijn houtnerfstructuren afwerking bijna niet te onderscheiden van echt hout, maar dan wel onderhoudsvrij. Natuurlijk zijn ook andere materialen mogelijk. De kozijnen worden door Smart Chaletbouw uitgevoerd in kunststof. Dit betekent weinig onderhoud en schilderwerk en dat is waar het allemaal om draait.

En mocht er al onderhoud of reparatie nodig zijn, ook hiervoor kunt u terecht bij Smart Chaletbouw. Heeft u een chalet, maar kan deze wel een opknapbeurt gebruiken? Smart Chaletbouw kan uw chalet restauratie verzorgen.

Ook bij mantelzorgchalets wordt volgens dit concept gewerkt waarbij natuurlijk ook de indeling en inrichting volledig kan worden afgestemd op de wensen en behoeften van de mantelzorger en de persoon de zorg nodig heeft.

Tevens zijn er mogelijkheden om een schuurtje of eventuele bijgebouwen in dezelfde kleuren en materialen uit te laten voeren, hierdoor is alles op elkaar afgestemd en kunt u jarenlang genieten van uw chalet/mantelzorgwoning.

Wanneer u chalet klaar is om geplaatst te worden kan Smart Chaletbouw in overleg met u zorg dragen voor het transport en plaatsing op de door u gewenste plek. Smart Chaletbouw adviseert, begeleid en ontzorgt!

Dus bent u op zoek naar een bedrijf dat een recreatie-/zorgchalet  op maat kan maken? Maak dan een afspraak via onderstaande contactgegevens.

Aanbieding

Klik op onderstaande button voor het maken van een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.


Contact
Smart Chaletbouw bv
De Rietlanden 6
9828 PX Oostwold (Groningen)


Telefoon: 06-29032139
E-mail:
info@smartchaletbouw.nl
Website:
www.smartchaletbouw.nl
Volg Smart Chaletbouw bv ook op Facebook.