PRIMEPHONIC

ALLE Klassieke Muziek in Topkwaliteit  

Luistert u ook graag naar klassieke muziek?
Dominic Seldis (musicus bij het Koninklijk Concertgebouworkest en jurylid van televisieprogramma Maestro) is trots ambassadeur van Primephonic. Volgens hem kan Primephonic de toekomst van klassieke muziek veranderen. “We willen klassiek het digitale tijdperk binnenloodsen” zegt hij.


Primephonic heeft speciaal een streaming service ontwikkeld voor klassieke muziek. Met Primephonic heeft u wereldwijd toegang tot de grootste collectie klassieke muziek in CD kwaliteit.
De hoeveelheid aangeboden muziek is verbluffend, het geluid is levensecht. Primephonic is een betrouwbare en eenvoudige gids welke wekelijks wordt geüpdatet. De zoekfunctie is speciaal ontwikkeld voor klassieke muziek. U vindt in een paar seconden uw favoriete werk of opname. Zelfs de allernieuwste albums.

En bent u nog geen liefhebber van klassieke muziek? Dan is onderstaand aanbod zeker de moeite waard om kennis te maken met dit fenomeen. Ontdek verborgen juweeltjes en verkrijg inzicht achter de klassiekers. U zult verrast zijn.

De service is beschikbaar in een app voor Android en iPhone, maar u kunt ook op uw computer via de webplayer luisteren. Eenvoudiger kan het niet!

Primephonic is voor iedereen. Luisteren naar klassieke muziek waar en wanneer u maar wilt.  

Aanbieding
Probeer Primephonic 2 weken gratis uit. Klik hier voor meer informatie.

Contact
Primephonic
E-mail:
info@primephonic.com
Website: www.primephonic.com