HOEKSTRA ONTZORGEXPERT
uw adviseur in levensbestendig wonen

In Nederland neemt de vergrijzing toe. Helaas wordt er steeds meer bezuinigd op de zorg en dit terwijl er met het ouder worden juist meer behoefte en noodzaak is aan hulp en comfort. Want naarmate we ouder worden nemen fysieke beperkingen vaak toe. Daarbij komt dat men graag op zichzelf wil blijven wonen en in de toekomst misschien zelfs langer op zichzelf zal moeten blijven wonen

Hoekstra Ontzorgexpert kan uw huis volledig aanpassen. Wij zien het als onze missie om mensen langer in hun eigen woonomgeving te laten wonen met als uitgangspunt dat het voor de bewoner plezierig en comfortabel wonen is. Wij luisteren dus niet alleen goed, maar kunnen ook uitstekende adviezen geven. In combinatie met onze vakkennis en technische knowhow, maakt dit ons de ideale partner voor particulieren en iedere (zorg)professional die zich met oudere doelgroepen bezig houdt.


Zo maken we zorgunits op maat naar de zorgbehoefte, leveren we sanitaire units voor plaatsing in de kamer of kan bijvoorbeeld een badkamer helemaal aan persoonlijke wensen, situaties en behoeften worden aangepast. Een bad welke niet of zelden meer wordt gebruikt kan zonder onnodig hak- en breekwerk binnen een dag worden vervangen door een praktische en vooral veilige inloopdouche.  


Ook speelt domotica een steeds belangrijker rol in de verhoging van het woongenot. Domotica kan het wonen voor iemand met een beperking erg vergemakkelijken. Denk aan deurcommunicatie, bediening van deuren en gordijnen. Ook daarin kunnen wij u van dienst zijn.


Natuurlijk zijn ook vele andere aanpassingen mogelijk die het woongenot en de veiligheid kunnen verhogen. Daarbij kunt u denken aan een aangepast toilet, het rolstoeltoegankelijk maken van de woning/badkamer, beveiliging, het verhoogd opstellen van een wasmachine/droger, ventilatiesystemen ed.  


Een woning aanpassen is een investering in levenskwaliteit en veiligheid. Hoekstra Ontzorgexpert neemt dit uiterst serieus, en werkt daarom dus uitsluitend met A-merk producten die lang mee gaan.

Wij komen graag eens bij u langs langs om de mogelijkheden en eventuele oplossingen te bespreken die het beste bij uw wensen en behoeften aansluiten. Ook bent u van harte welkom in onze showroom, waar verschillende mogelijkheden staan opgesteld; showroom op afspraak geopend.

Hoekstra Ontzorgexpert verleent haar diensten in heel Noord Nederland.

Aanbieding

Gratis advies-/intake gesprek en leuke gratis welkomstattentie.

Contact
Hoekstra Ontzorgexpert
Gedempte Vaart 36
9231AV Surhuisterveen

Telefoon: 0512-361376
E-mail:
info@hoekstraontzorgexpert.nl
Website:
www.hoekstraontzorgexpert.nl

Via onderstaande -Download- link kunt u de folder - Hoekstra Ontzorgexpert - als pdf downloaden om te lezen en/of te printen.

Hoekstra Ontzorgexpert
Folder Hoekstra Ontzorgexpert.pdf
Adobe Acrobat document 2.5 MB