HAIR-DEALS.nl

Bent u op zoek naar hoogwaardige kappersproducten? Zoekt u verzorgende artikelen, maar weet u bijvoorbeeld niet welke shampoo of conditioner bij uw haar past?
Dan is Hair-Deals.nl d
é kappersgroothandel voor u!
Hair-Deals.nl heeft een breed assortiment aan professionele kappersartikelen van veel bekende merken. Door deze brede voorraad is er genoeg keuze voor u en uw haar! Neem een kijkje in de webshop en ontdek de mogelijkheden.

 

Bent u een heer en wilt u niet te lang door een webshop zoeken voor het beste product?
Dat kan bij Hair-Deals!
Er is een speciale pagina gecreëerd voor alle producten die uniek zijn voor mannen. Op deze pagina vindt u producten als shampoos, baardolies, baardwaxen en nog veel meer artikelen speciaal voor de heren onder ons. Deze pagina is ideaal voor de man die niet graag lang door een webshop wil zoeken naar het perfecte product voor zijn haar!
De heren
pagina van Hair-Deals is duidelijk en helder, zonder veel te moeten zoeken!


Vooral de laatste tijd is de hygiëne thuis, in de salon en praktijk een extra belangrijk begrip geworden. Hair-Deals heeft daarom een selectie aan hygiënische producten klaargezet voor thuis, in de salon of in de praktijk! Deze producten optimaliseren de gezondheid van de huid ook bij vaak handen wassen of desinfecteren. Ga ook hiervoor naar Hair-Deals.nl.

’’Wij zijn er voor u’’ is het motto waar van Hair-Deals, zowel voor de professional als de consument! Naast het voorzien van producten, biedt Hair-Deals.nl daarom professionele kappers ook de mogelijkheid om zich bij te laten scholen in de nieuwste kniptechnieken en ontwikkelingen in de kappersbranche.


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor diverse
sale opties als maandaanbiedingen, starters pakketten, voordeelpakketten en de outlet.


Contact
Hair-Deals B.V.
Papierbaan 2a
9672 BH, Winschoten

Telefoon: 0597-750050
E-mail:
 info@hair-deals.nl
Website:
 https://hair-deals.nl/
Volg Hair-Deals.nl ook op
 Facebook, Twitter en Instagram.


Hair-Deals.nl levert producten van onder andere