BLIJVEN WONEN MANTELZORGWONINGEN

Wanneer u heeft besloten om een mantelzorgwoning of unit te kopen komt er veel op u af. Om te beginnen de regelgeving, welke soort woning, aanpassingen en nog veel meer.

Bij Blijven wonen begrijpt men dat een mantelzorgwoning geen dagelijkse aankoop is. Daarom adviseert en begeleidt men u graag over de aankoop van een mantelzorgwoning of zorgunit.
Ontzorgen vindt men erg belangrijk. Daarom heeft men een stappenplan om alles voor u zo overzichtelijk en begrijpelijk mogelijk te maken en te houden.

Kort samengevat.
U maakt een afspraak. Er volg een advies-/informatiegesprek. U krijgt een duidelijke en overzichtelijke offerte. De productie. Transport en plaatsing. De woning is klaar voor gebruik.

Blijven wonen heeft de nodige kennis en ervaring op het gebied van mantelzorgwoningen.
Daarbij is de visie om mantelzorgwoningen te bouwen die beter zijn dan de huidige woningen. Blijven wonen wil dat bereiken door de meest recente innovaties uit de bouw te gebruiken. Continu het proces te
verbeteren om het gewenste resultaat te behalen. Dit alles in gezamenlijk overleg om voor u als klant een zo goed mogelijk duurzaam product te maken.

Écht ontzorgen doet u door vrijblijvend contact op te nemen via onderstaande contactgegevens met Blijven wonen.

Aanbieding
Gratis advies-/vervolggesprek, gratis offerte en gratis aanpassing(en) tekening/plattegrond.

Contact
Blijven wonen
Kerkstraat 11,
3781 GA Voorthuizen

Telefoon: 06-57444026
E-mail:
Info@blijven-wonen.nl
Contactformulier: Klik hier.
Website:
https://blijven-wonen.nl


Van informatie en advies tot realisatie, transport en plaatsing.