AANN auto aanpassingen noord Nederland


AANN is een gespecialiseerd bedrijf met jarenlange ervaring in het aanpassen van auto's en bussen voor personen met een beperking. Er worden meerdere oplossingen geboden om zelf zo lang en aangenaam mogelijk te kunnen en blijven autorijden.

Afhankelijk van de handicap zijn er diverse opties.
De meest voorkomende oplossingen voor uw auto/bestelauto zijn het aanpassen van de bedieningsfuncties, linksgas/pedalen, handgas en rem. Andere hulpmiddelen zijn bijvoorbeeld een aangepaste stoel, -draai- stoel, kofferbaklift, scootmobiellift of oprijplateau.
Omdat AANN zelf de ombouw verzorgt kan in overleg bijna alles naar eigen wens worden aangepast waarbij rekening wordt gehouden met beperkingen en budget.

Wanneer zelf autorijden niet meer mogelijk is dan kan een voor u aangepaste bestelauto of bus een mooie en praktische oplossing zijn. Ook hier zijn weer diverse opties afhankelijk van de handicap en wensen. Daarbij kunt u denken aan een bestelauto of bus die geschikt wordt gemaakt voor bijvoorbeeld het vervoer van een rolstoel of een scootmobiel welke kan worden voorzien van lift, oprijplaten en luchtvering.

Bent u op zoek naar een aangepaste auto en wilt u weten wat voor uw situatie de mogelijkheden zijn? Kom dan eens langs om een kijkje te nemen in het aanwezige aanbod, nieuw of gebruikt, van reeds aangepaste rolstoelauto’s en rolstoelbussen. Mocht er een auto in voorraad zijn die nog niet helemaal voldoet, kunnen wij deze alsnog geheel naar wens aanpassen. En wanneer u al een auto, bus of bedrijfswagen in bezit heeft en deze graag wilt laten ombouwen naar rolstoelvervoer dan is dat uiteraard ook mogelijk.
Omdat in de eigen werkplaats kwaliteit, maatwerk en nauwkeurigheid hoog in het vaandel staan kunt u ervan verzekert zijn dat uw aangepaste rolstoelauto en/of rolstoelbus het bedrijf in prima staat verlaat.

Ook voor service en onderhoud van uw autoaanpassing kunt u bij AANN terecht.
In het magazijn zijn vele soorten onderdelen en accessoires op voorraad.

 

Het team van AANN staat u graag te woord en kijkt samen met u welke auto en oplossing het beste bij uw situatie en omstandigheden past!

Aanbieding
Bij aanpassingen van boven de € 5.000,00 neemt AANN Auto Aanpassing Noord Nederland BV de kosten voor de RDW keuring voor haar rekening.

Contact
AANN Auto Aanpassing Noord Nederland BV
Lorentzpark 28
9351 VJ Leek (aan de A7 tussen Groningen en Drachten)

 

Telefoon: 0594-201297
E-mail:
info@aann.nl
Website:
www.aann.nl

Volg AANN Auto Aanpassing Noord Nederland BV ook op Facebook.


Foto impressie.